Angazhimi për shëndetin e grave është qëllimi ynë. Ne e ndihmojmë pa rezerva gjininë femërore për të ruajtur mirëqenien e saj. Macmiror Complex™ dhe Mikotrit® kanë për qëllim të mundësojnë trajtimin e suksesshëm të vaginozës bakteriale dhe infeksioneve të kërpudhave vaginale, ELLOVA është zgjidhje natyrale për gratë me PCOS (sindromi ovarian policistik) të cilët kanë probleme për të mbetur shtatzënë, dhe ato që planifikojnë shtatëzani, ose / që veq më janë shtatzënë ose praktikojnë gjidhënien, Foliod do të ndihmojë në një rritje normale dhe zhvillim të fetusit. Atosiban është një produkt që ka për qëllim të parandalojë lindjen e parakohshme.

LEXONI MË SHUMË PËR PRODUKTET E PËRGATITURA