Jini fleksibël pavarësisht problemeve me sistemin lokomotor. Lëvizshmëria juaj dhe lehtësimi i dhimbjes është prioriteti ynë. Kapsulat Perluxan do të ju lirojnë nga dhimbjet e nyjeve, veçanërisht në gjunjë ndërsa për dhimbjet e tjera muskulo-skeletore ne ju rekomandojmë Calmflex®, kremë për përdorim të jashtëm.

Eksploroni produktet tona