30 vjet BIONIKA
Bionika Pharmaceuticals është një kompani farmaceutike për prodhimin e formave të dozave të ngurta, gjysmë të forta dhe të lëngshme. Madhësia dhe shtrirja e kompanisë është krijuar për t’i shërbyer tregut rajonal, duke respektuar standardet më të larta të përcaktuara nga industria farmaceutike globale.
Bionika
Shëndeti i femrave
Angazhimi për shëndetin e grave është qëllimi ynë. Ne e ndihmojmë pa rezerva gjininë femërore për të ruajtur mirëqenien e saj.
Bionika
Shëndeti Mendor
Lironi mendjen dhe trupin tuaj dhe arrini ekuilibër të plotë. Kapsulat Sentis® dhe formulimi i pasuruar Sentis® + do t’ju lejojnë ta bëni atë.
Bionika
Imuniteti dhe alergjitë
Sistemi imunitar është mburoja jonë kundër sëmundjeve. Përbëhet nga një shtresë mbrojtëse shumë komplekse, e cila siguron mbrojtje nga viruset, bakteret, kërpudhat dhe parazitët, nga substancat e tyre kimike si toksinat, si dhe nga qelizat e tyre të ndryshushara dhe të konsumuara.
Бионика Фармацеутикалс

Puna jonë është e udhëhequr nga risitë dhe zbulimet shkencore. Ne vazhdimisht përpiqemi për avansimin dhe përmirësimin e tyre me aplikimin e duhur dhe kreativ të produkteve si dhe zgjidhjeve për përfitime maksimale për njerëzit dhe mjedisin. Përmes hulumtimeve të shumta dhe ofrimit të zgjidhjeve inteligjente, ne hapim mundësi të reja për klientët tanë. Ne jemi të apasionuar pas njohurive të reja, partneriteteve dhe bashkëpunimeve që çojnë në përmirësimin e cilësisë së jetës.

REGJISTROHUNI NË INFORMACIONIN TONË ELEKTRONIK​

Merrni lajmet më të fundit në lidhje me kompaninë tonë dhe partnerët tanë.