Kujdesuni dhe vazhdishmisht trajtoni lëkurën tuaj, organin më të madh në trupin e njeriut që lëkura juaj të jetë mirënjohëse ndaj jush. Për të gjithë pjësët e trasha të lëkurës si zonën e duarve, gjunjëve, këmbëve si dhe thonjëve, kremi Urea 40% do të lejojë zbutjen e lëkurës dhe zvogëlimin e trashjes së thonjve të dëmtuar.

 Për dezinfektimin e duarve, në bazë të alkoolit që gjithashtu përmban glicerin, ju rekomandojmë Handy.

Eksploroni produktet tona