Diabeti është një nga sëmundjet më të përhapura në botë dhe vlerësohet se në vitin 2019 rreth 9% e popullsisë së botës do të vuajnë nga një formë e diabetit. Diabeti mellitus ose diabeti është një grup i çrregullimeve metabolike që karakterizohet nga nivele të larta të sheqerit në gjak për një periudhë të gjatë kohore, të shprehura përmes simptomatologjisë të pasur dhe specifike. Çrregullimet metabolike janë faktor rreziku dhe shkak i drejtpërdrejtë i shumë sëmundjeve të tjera. Me produktet tona natyrale ne kujdesemi që të ruajmë nivelin normal të sheqerit në gjak duke ju rekomanduar Diabil, dhe Cardioll që do t’ju ndihmojë të ulni nivelin e yndyrës dhe të humbni peshë.

Eksploroni produktet tona