MYCOTREAT 3

ovula prej 200 mg

Substanca aktive

Clotrimazole

Eksipient

yndyrë e fortë.

Çfarë janë ovulat Mycotreat dhe për çfarë përdoren?

MYCOTREAT® 3 ovula prej 200 mg janë të rekomanduara për trajtimin e infeksioneve gjenitale (vaginitisit) të shkaktuara nga maja (shpesh Candida), trichomonas dhe superinfeksione me baktere të ndjeshme ndaj clotrimazolit

Për rezultat më të mirë në trajtimin e infeksioneve të shkaktuara nga trichomonas vaginalis, është e nevojshme të merret edhe ilaç trikomonacid oral.

Përdorni këtë ilaç vetëm nëse jeni diagnostikuar më parë nga mjeku juaj se keni infeksion vagjinal.

MYCOTREAT® 3 ovula 200 mg: kuti me tre ovula prej 200 mg

( ovule PVC / PE 3×1)

MYCOTREAT® 3 ovula 200 mg

kuti me tre ovula prej 200 mg

( ovule PVC / PE 3×1)

Statusi rregullator

OTC