Trakti gastrointestinal ose sistemi digjestiv është trakti që përfshin të gjitha organet e sistemit të tretjes tek njerëzit nga goja deri në anus . Ushqimi i marrë me gojë kalon nëpër procese komplekse të përpunimit mekanik dhe kimik, të cilat mundësojnë të ekstraktohen lëndët ushqyese dhe të absorbohet energjia ndërsa mbetjet të panevojshme të nxjerren jashtë trupit.

Funksionimi normal i këtij sistemi është me rëndësi thelbësore për shëndetin tonë të përgjithshëm. Gama jonë e produkteve për shendetin e traktit digjestiv është një mbështetje reale për funksionimin normal të sistemit të tretjes. Antrolin® ju ofron një zgjidhje të vërtetë për problemet me hemorroide dhe çarje anale. Zgjidhni Leviker® për të përmirësuar funksionimin e mëlçisë ndërsa Ursobil® do t’ju ndihmojë në shpërbërjen e gurëve të tëmthit si dhe në trajtimin e cirrozës biliare primare. Në rast të kapsllëkut dhe lëvizjeve të parregullta të zorrëve, mikroklimatët e Kerlax do të përmirësojnë shpejtë dhe lehtë funksionimin e zorrëve. Dibuzin është menduar për ushqimin e njerëzve me çrregullime funksionale të traktit tretës (IBS – sindromi i zorrës së irrituar) dhe sëmundjet inflamatore të zorrëve (koliti ulceroz, sëmundja e Crohn). Përveç kësaj, tabletat gastrorezistente Salcrozine dhe supozitorët Salcrozine veprojnë kundër inflamacionit të shkaktuar nga sëmundja inflamatore e zorrëve (koliti ulceroz dhe sëmundja e Crohn).

Дигестивно здравје
Дигестивно здравје
Дигестивно здравје

Lexoni më shumë për produktet e përgatitura