Посветеноста на женското здравје е наш императив. Безрезервно му помагаме на понежниот пол во одржување на неговата благосостојба. 

Макмирор Комплекс™ и Микотрит® ќе овозможат успешен треман на бактериската вагиноза и вагиналните габични инфекции, Елoва е природно решениe за жените со PCOS (полицистичен оваријален синдром) кои имаат проблеми со забременување.

Атосибан е медицински препарат кој ќе го одложи предвременото породување.

Колпофикс е вагинален спреј гел кој се користи за превенција и третман на цервикални лезии предизвикани од ХПВ.

Фолиод овозможува оптимално задоволување на зголемените потреби на јод и фолна киселна кај жени кои планираат бременост, бремени жени и доилки.

Женско здравје
Женско здравје
Женско здравје

Истражете ги нашите ПРОИЗВОДИ