Sistemi imunitar është mburoja jonë kundër sëmundjeve. Përbëhet nga një shtresë mbrojtëse shumë komplekse, e cila siguron mbrojtje nga viruset, bakteret, kërpudhat dhe parazitët, nga substancat e tyre kimike si toksinat, si dhe nga qelizat e tyre të ndryshushara dhe të konsumuara. I pranishëm në të gjitha pjesët e trupit, sistemi imunitar është një faktor shumë i rëndësishëm në ruajtjen dhe zgjatjen e jetës. Roli i tij kërkon nga të gjithë ne që të kujdesemi, të ruajmë dhe përmirësojmë imunitetin tonë. Alergjitë ndodhin si rezultat i hiperintensivitetit të sistemit imunitar prandaj reaksionet alergjike paraqiten kur sistemi imunitar reagon ndaj substancave më të padëmshme në mjedis. Simptomat e alergjisë mund të lokalizohen në sisteme të caktuara ose të përhapen në të gjithë trupin. Imuniteti dhe alergjitë janë të lidhura ngushtë. Imuniteti i dobët, si dhe simptomat alergjike të zgjatura dhe të vazhdueshme, sforcojnë ndjeshëm personat e prekur. Immunix me përbërjen e tij forcon dhe ruan imunitetin. Tabletat që përtypen Sniztop® do t’ju lirojnë nga simptomat e alergjisë për 10-15 minuta ndërsa spreji për gojë dhe fyt Hallsept, do t’ju ndihmojë me proceset inflamatore në fyt dhe zgavrën e gojës.

Имунитет и Алергии
Имунитет и Алергии
Имунитет и Алергии

LEXONI MË SHUMË PËR PRODUKTET E PËRGATITURA