"Idetë e mëdha dhe mendjet kurioze"

Perspektivat e freskëta dhe idetë e reja janë në thelb të suksesit Bionika Pharmaceuticals. Kjo është arsyeja pse ne ofrojmë të rinjve mundësi fleksibile për punë që u përshtaten nevojave dhe aspiratave të tyre individuale.
Në Bionika Pharmaceuticals do të gjeni shumë mbështetje dhe mundësi emocionuese si në profesional, ashtu edhe në atë personal.
Meqenëse jemi gjithmonë kuriozë të dëgjojmë mendimin dhe reagimin e të rinjve për punën tonë, sigurohemi që praktikantët tanë të bëhen anëtarë aktivë të ekipeve të tyre
Gjatë një stazhi në Bionika Pharmaceuticals do të fitoni përvojë të vlefshme në laboratorët modern dhe pajisjet e prodhimit.
Nëse dëshironi të jeni pjesë e Bionika Pharmaceuticals, të lini gjurmë personale, ose thjesht dëshironi të vizitoni kompaninë tonë dhe të kaloni ca kohë me punonjësit tanë për t’u njohur me punën tonë, ju lutemi na dërgoni CV-në tuaj në adresën e postës elektronike:
contact@bionikapharm.com

Практиканти