Antrolin® 0,3% + 1,5%

krem rektal

Antrolin® është një krem rektal që përmban nifedipine, përdorim topik i së cilës ka efekt relaksues në muskujt periferike të butë si sfinkteret analë. Veprimi i nifedipinës theksohet me shumë nga lidokaina e cila vepron si anestetik lokal dhe lehtësues i dhimbjes.

Substancat aktive

nifedipina, lidokaina

GRUPI

antihemorroidet e tjera për përdorim topik

Forma farmaceutike

krem rektal

Indikacionet terapeutike

trajtimi i hemorroideve, çarjeve anale (rahagadave anale) dhe sëmundjeve të tjera proctologjike, të lidhura kryesisht me hipertoninë e sfinkterëve anal

Paketimi

Al tub х 30 g + Aplikues LDPE (kanula)

Mënyra e recetës

Vetëm me pershkrim te doktorit