10 Години Бионика
Бионика Фармацеутикалс e производствена компанија за фармацевтски цврсти, полуцврсти и течни дозирани форми. Големината и капацитетот на Бионика е дизајниран да ги задоволи барањата на регионалниот пазар како и сите највисоки стандарди што ги бара глобалната фармацевтска индустрија.
Новости
Донација од фармацевтската компанија „Варус“ по повод 30 годишниот јубилеј
Денеска, во присуство на Градоначаникот на Град Скопје, Петре Шилегов, директорката на Детскиот културен центар „Карпош“, д-р. Билјана Лалчевска Серафимовска, менаџментот на фармацевтската компанија „Варус“ го предаде во употреба новиот едукативен центар кој ќе можат да го користат деца и млади од 5 до 17 години
Bionika
ЖЕНСКО ЗДРАВЈЕ
Посветеноста на женското здравје е наш императив. Безрезервно му помагаме на понежниот пол во одржување на неговата благосостојба.
Bionika
МЕНТАЛНО ЗДРАВЈЕ
Ослободете го умот и телото и постигнете целосна рамнотежа. Капсулите Сентис и збогатената формулација Сентис + ќе ви го овозможат тоа.
Bionika
ИМУНИТЕТ И АЛЕРГИИ
Имунолошкиот систем е наш одбранбен штит од болести. Тој е составен од многу комлексна и слоевита зашита, која овозможува заштита од вируси , бактерии , габи и паразити , од нивните хемиски супстанции како токсини , потоа од сопствени изменети и истрошени клетки.
Бионика Фармацеутикалс

Нашeто  работење е водено од иновациите и откритијата на науката. Постојано се стремиме за нивно унапредување со правилна  и креативна апликација на производите и решенијата за максимални придобивки на луѓето и околината. Преку внимателните истражувања и понудата на интелигентни решенија, ние отвораме нови можности за нашите потрошувачи.  Страствени сме за нови знаења, партнерства и соработки кои водат кон подобрување на квалитетот на живот.

РЕГИСТРИРАЈ СЕ НА НАШИОТ Е-ИНФОРМАТОР

Добивај ги последните вести за нашата компанија и нашите парнери.