ФИЛТРИРАЈ ПО
Search
Generic filters

Search
Generic filters
Медиа Центарот е услуга за новини, блогови и видоа материјали и што ви овозможува пристап до новостите за компанијата и нејзините деловни сектори.

PRUNUS MUME ЈАПОНСКА КАЈСИЈА

                       Црниот дроб е мошне важен витален орган, втор по големина после кожата кој ги овозможува најважните функции во регулација на нормалното функционирање на човековиот

Прочитај повеќе »

Донација од фармацевтската компанија „Варус“ по повод 30 годишниот јубилеј

Скопје, 15.10.2020 г. – Денеска, во присуство на Градоначаникот на Град Скопје, Петре Шилегов, директорката на Детскиот културен центар „Карпош“, д-р. Билјана Лалчевска Серафимовска, менаџментот на

Прочитај повеќе »