News

Донација од фармацевтската компанија „Варус“ по повод 30 годишниот јубилеј

Скопје, 15.10.2020 г. – Денеска, во присуство на Градоначаникот на Град Скопје, Петре Шилегов, директорката на Детскиот културен центар „Карпош“, д-р. Билјана Лалчевска Серафимовска, менаџментот на …

Blog

Искуства на лекарите со употреба на Левикер

Ја замоливме Д-р. Ирена Николова, специјалист по семејна медицина да го сподели своето искуство со примента на Левикер кај своите пациенти. “Современиот седeнтарен начин на …