Инфекциите на уринарните патишта знаат да бидат чести и упорни состојби кои се најчесто непријатни и болна. Симптомите на уринарните инфекции се лесно забележливи и не можете да ги игнорирате. Одберете вистински избор на препарати кои ќе ви помогнат во справување со истите. 

Широкиот антибактериски спектар на Дофурин®, позитивното влијание врз уринарниот тракт на Урифаст и форсираното исфрлање на течност на Диурекс ќе ви го овозможат тоа.

Уринарно Здравје
Уринарно Здравје
Уринарно Здравје

Истражете ги нашите ПРОИЗВОДИ