"КРЕИРАЈ ЈА СВОЈАТА ИДНИНА"

Откријте како Бионика Фармацеутикалс може да стане вашиот следен чекор во кариерата, кои можности се достапни и која понуда за работа одговара најдобро на вашите квалификации.

Веднаш аплицирај

Вашата апликација

Професионален развој
Професионален развој

САКАЈ ГО ТОА ШТО ГО РАБОТИШ

Исполнете ги личните амбиции, кои треба да одговараат на вас како индивидуа, на вашите аспирации и потенцијали.
Во Бионика Фармацеутикалс ќе остварите плодни партнерства, без оглед на тоа дали се нашите внатрешни тимови или надворешни соработки.