FILTRO SIPAS
Search
Generic filters

Search
Generic filters
Qendra e Medias është shërbim për risitë, blogjet dhe video materialet që ju mundëson qasje deri tek risitë e kompanisë dhe sektoret e saja afariste.
Донација од фармацевтската компанија „Варус“ по повод 30 годишниот јубилеј

Донација од фармацевтската компанија „Варус“ по повод 30 годишниот јубилеј

Скопје, 15.10.2020 г. – Денеска, во присуство на Градоначаникот на Град Скопје, Петре Шилегов, директорката на Детскиот културен центар „Карпош“, д-р. Билјана Лалчевска Серафимовска, менаџментот на

Më shumë »