Infeksionet e traktit urinar mund të jenë të zakonshme dhe gjendje persistente që shpesh janë të pakëndshme dhe të dhimbshme.

Simptomat e infeksioneve të traktit urinar janë të dukshme dhe nuk mund të injorohen. Bëni zgjedhjen e duhur të preparateve që do t’ju ndihmojnë t’i trajtoni ato. 

Spektri i gjerë antibakterial i Dofurin® dhe suplementi ushqimor Urifast kanë një efekt pozitiv në traktin urinar.

Уринарно Здравје
Уринарно Здравје
Уринарно Здравје

Eksploroni produktet tona