Handy

Pastrues me bazë alkooli 60% për duar që përmban glicerinë, substancë e njohur për trajtimin e lëkurës së thatë.

PËRMBAJTJA

Ethyl alcohol, aqua (purified water), glycerol, carbomer, triethanolamine

Mënyra e përdorimit

Vendosni një sasi të vogël të xhelit në pëllëmbën tuaj. Fërkoni pëllëmbët tuaja së bashku, pastaj të gjithë sipërfaqen e duarve dhe gishtërinjve tuaj derisa të thahen. Mos e shpërlani. Fëmijët të përdorin xhelin nën mbikëqyrjen e të rriturve.

Ruajtja

Të ruhet në temperaturë deri në 25° C, në paketimin origjinal, larg nxehtësisë, shkëndijave, flakëve të hapura dhe sipërfaqeve të nxehta. Mbajeni larg arritjes së fëmijëve.

Paralajmërim për përdorim

Vetëm për përdorim të jashtëm. Kini kujdes të mos bini në kontakt me sytë. Nëse kjo ndodh, shpërlani tërësisht me ujë të pastër. Mos aplikoni në lëkurë të dëmtuar dhe të irrituar.

Informacion shtesë

pa parfum dhe paraben

Paketimi

100ml dhe 500ml