Да го одржуваме и негуваме човековиот најголем орган. Кожата ќе ви биде благодарна.

За сите задебелувања на кожата во пределот на рацете, колената и стапалата како и ноктите, Уреа 40% кремот ќе овозможи измазнување на кожата, и намалување на задебелувањата на оштетените нокти. За дезинфекција на рацете на база на алкохол кој дополнително содржи глицерол ви го препорачуваме Хенди.

Кожа
Кожа
Кожа

Истражете ги нашите ПРОИЗВОДИ