Perluxan

Zgjidhje natyrale për dhimbje

Shtesë për ushqim

Ekstrakt nga meli – alfa acide (Humulus lupulus), 30 kapsula të buta me xhelatinë

Një kapsulë e butë me xhelatinë përmban: 150 mg alfa acide – ekstrakt nga meli

Veprimi

kapsulat shpejtë i reduktojnë enzimet që shkaktojnë dhimbje, kurse nuk veprojnë në enzimet që mbrojnë sistemin digjestiv.
kapsulat nuk përmbajnë komponentet e melit që mund të shkaktojnë fjetje ose të veprojnë si fitoestrogjene.
Përveç kësaj, kapsulat përmbajnë vaj eterik xhenxhefili dhe nane, që të parandalojnë vështirësitë eventuale gastrointestinale.

Pse të përdorni

Komponenta aktive e kapsulave të buta Perluksan – alfa acidet, rezultojnë me uljen e shpejtë të dhimbjes, vetëm për 2 orë, pas marrjes së kapsulës.

Ndihmon në uljen e shpejtë natyrale të dhimbjeve të përkohshme dhe të përhershme gjatë jetës së përditshme, kontribuon në nyje të shëndetshme dhe mobilizim, pa vështirësi gastrointestinale. Rezulton në uljen e dhimbjes në të gjithë pesë aspektet, duke përfshirë: qëndrimin, shtrirjen, uljen, ecjen dhe përdorimin e shkallëve.

Dozimi

Për të rriturit: dy herë në ditë nga një kapsulë të butë me xhelatinë, gjatë kohës së ngrënies.