Бидете флексибилни и покрај проблемите со локомоторниот апарат. Вашата подвижност и справувањето со болката е наш приоритет.

Дистем овозможува ублажување на болката и вкочанетоста на мускулите и се употребува за третман на болни мускулни грчеви.

За останатите болки на мускуло-скелетниот систем ви го препорачуваме Калмфлекс, крем за надворешна употреба.

Болка
Болка
Болка

Истражете ги нашите ПРОИЗВОДИ