МИКОТРИТ®

Mycotreat 3

 krem vagjinal 2%

Substanca aktive

clotrimazole

Forma farmaceutike

krem për përdorim të jashtëm

Grupi

antiinfektiv dhe antiseptik

Indikacionet terapeutike

MYCOTREAT® 3 Krem vaginal 2% përdoret për të trajtuar infeksionet vaginale (vaginitis) të shkaktuar nga një kërpudha si maja (Candida më e zakonshme), Trichomonas dhe superinfeksione me baktere të ndjeshme ndaj clotrimazole. Për trajtim më të sigurt të infeksioneve të shkaktuara nga Trichomonas vaginalis, është e nevojshme të merret trihomonacid oral. Një trajtim i tillë i kombinuar rekomandohet vetëm pas një diagnoze specifike.

MYCOTREAT® 3 Krem vaginal 2% përdoret gjithashtu për të trajtuar infeksionet mykotike të vulvës (infeksionet external / vulviti candidal) glansit dhe lafshës se penisit (candida balanitis).

Paketimi

Al tub x 20 g krem me 3 aplikues të disponueshëm                     

Statusi rregullator

OTC