Substanca aktive

clotrimazol

Forma farmaceutike

krem për përdorim të jashtëm

Grup

agjent antifungale për përdorim lokal

Indikacione terapeutike

Krem MYCOTREAT 1% përdoret për të trajtuar dermatomikozat (infeksionet kërpudhore të lëkurës) të shkaktuara nga dermatofitet, kërpudhat, maja dhe myku (krimbi i unazës, këmba e atletit), infeksionet kërpudhore te duarve , infeksionet kërpudhore te lëkurës dhe infeksionet e palosjeve të lëkurës inguinale, pityriasis versolor, infeksionet me skuqje kërpudhore nga pelenat dhe djersa. Ndodh kur kanalet e djersës janë të bllokuara dhe të fryra, dhe shpesh rezulton në siklet dhe kruajtje (eritrasma).

Kremi MYCOTREAT 1% përdoret gjithashtu për të trajtuar infeksionet mykotike të vulvës (infeksionet e jashtme / vulviti candidal), glansit dhe lafshës se penisit (balaniti candidal).

Paketimi

Al tub х 20 g

Statusi rregullator

OTC